Regisztráció
29
KILOMÉTER
1100
MÉTER SZINTEMELKEDÉS
6
ÓRA SZINTIDŐ
450
TEREPFUTÓ
RAJTIDŐPONT ÉS HELYSZÍN

2020. május 30. 15 óra. Visegrád, Salamon-torony.

REGISZTRÁCIÓS DÍJ

17.500 Ft

KVALIFIKÁCIÓ

A Salomon Visegrád Trail teljesítése 1 UTMB / ITRA pontot ér.

RAJTCSOMAG

A rajtcsomag ajándék Salomon technikai póló vagy csősál (választható)

DÍJAZÁS

Minden teljesítő FNSHR érmet vagy hűtőmágnest kap (választható).

RUN
01

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

02

REGISZTRÁCIÓ

03

FRISSÍTŐ ÉS ELSŐSEGÉLYPONTOK

04

ELLENŐRZŐPONTOK ÉS LIMITIDŐK

01

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

A VERSENYZŐ FELKÉSZÜLTSÉGE

A versenyzőnek tisztában kell lennie a verseny sajátosságával, a választott táv hosszával, nehézségével és tökéletesen felkészültnek kell lennie rá, valamint hegyi jártassággal kell rendelkeznie. Külső segítség nélkül kell kezelnie pszichés, mentális, izomzati, emésztési problémákat és tudatában kell lennie annak, hogy a fenti problémák megoldása nem a rendezők feladata.

FÉLIG ÖNELLÁTÓ ESEMÉNY

Félig önellátó alatt azt értjük, hogy a futó két frissítőpont közt haladva, alkalmazkodva az adott helyzethez, a problémáit (legyen az fizikai, mentális vagy az időjárás okozta) önmaga oldja meg. Ehhez a következőket kell betartania minden futónak: A verseny kezdetétől a végéig magánál kell tartania a kötelező felszerelését (lásd felszerelések). A pályabírók a verseny ideje alatt bármikor ellenőrizhetik azt. Az a futó aki az ellenőrzést akadályozza vagy megtagadja, azonnal kizárásra kerül. A frissítőpontot elhagyva a futónak biztosnak kell lennie abban, hogy a nála lévő élelmiszer és folyadék a következő frissítőpontig elegendő. Személyes asszisztenciát a futók kizárólag a frissítőpontokon vehetnek igénybe. Versenyen kívüli személy nem kísérheti a futót.

KÖTELEZŐ FELSZERELÉS

A Salomon Visegrád Trail résztvevőinek kötelező felszerelést írunk elő. A kötelező felszerelések listája a minimum, amelyet minden futónak magával kell vinnie a versenyen, a kötelező listán túl a személyes igényeknek megfelelően kell minden futónak kiegészítenie a felszerelését.

MOBILTELEFON BEKAPCSOLT ÁLLAPOTBAN
MINIMUM FÉL LITERES VÍZTARTÁLY ÉS POHÁR, VAGY MINIMUM FÉL LITERES KULACS
FÉNYKÉPES IGAZOLVÁNY
02

REGISZTRÁCIÓ

REGISZTRÁCIÓS DÍJ

2019.11.04. – 2020.04.01. – 17.500 Ft / 55 EUR

A REGISZTRÁCIÓ MÓDJA

A versenyre való regisztrációval a versenyző feltétel nélkül elfogadja a verseny szabályait és etikáját. Regisztrálni kizárólag az ultratrail.hu oldalon keresztül lehet, 2019. november 4. 12 órától. Az esemény helyszínén regisztrációra nincs mód. A regisztrációs díjat kizárólag banki vagy PayPal átutalással lehet megfizetni. A postai befizetéseket adományként kezeljük. A verseny létszámlimitje: 450 fő

A REGISZTRÁCIÓ FELTÉTELEI

A versenyre történő jelentkezés kizárólag a jelzett időszakon belül lehetséges. A jelentkezés akkor válik érvényes regisztrációvá, ha a regisztrációs díj a megadott számlára 4 napon belül (de legkésőbb 2020. április 4. 12.00-ig) beérkezik. Ha a regisztráció utáni 4. napon nem érkezett be a regisztrációs díj, töröljük regisztrációdat. A regisztrációs időszakok végén azokat a jelentkezéseket, amihez nem tartozik befizetés, töröljük. 2020.04.01. 12 óra után jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. A regisztráció lezárta utáni indulásról lásd a Charity menüpontot. A regisztrációs díjat a következő számlára kérjük átutalni: Budapest Bank 10101126-57307300-01004000 mollis pluvia kft.

REGISZTRÁCIÓ LEMONDÁSA

A regisztrációt kizárólag emailben ([email protected]) lehet lemondani, 2020. március 1. 12.00 óráig. Nem fogadjuk el a lemondást telefonon, faxon, szóban, stb. 2020. március 1. 12.00 óra után nem lehet a regisztrációt lemondani. Lemondási határidők és a regisztrációs díj visszatérített százaléka: 80% - december 31-ig, 60% - február 29-ig, 40% -március 31-ig, 0% - április 1 től….

REGISZTRÁCIÓ ÁTADÁSA

A regisztrációt más személy részére kizárólag emailben ([email protected]) lehet átadni, 2020. május 1. 12.00 óráig. A regisztrációs idő utáni (2020. április 1.) átadásoknál a póló méreten változtatni nem tudunk. A regisztráció átadásának költsége nincs. Nem fogadjuk el az átadást telefonon, faxon, szóban, stb. 2020. május 1. 12.00 óra után nem lehet a regisztrációt átadni.

A REGISZTRÁCIÓS DÍJ TARTALMA

A rajtcsomagban Salomon technikai póló vagy csősál (választható) /// rajthelyszínre szállítás busszal (Szentendréről) //// névreszóló rajtszám /// itiner /// időmérés /// frissítés a verseny során /// ingyenes képek /// a teljesítőknek FNSHR érem vagy hűtőmágnes (választható) /// masszázs, zuhanyzási lehetőség és meleg étel a célban /// 27% ÁFA /// a verseny.

RAJTCSOMAG ÉS RAJTSZÁM

A rajtcsomag átvételkor fényképes igazolvánnyal kell igazolnod magad. E nélkül a rajtcsomagod nem tudod átvenni! A rajtszámot a verseny során végig jól láthatóan a mellkason vagy rajtszámtartó övvel, elöl kell viselni. A rajtszámot módosítani, a verseny nevét és a szponzorok logóit letakarni tilos. Kizárólag rajtszámmal tudsz bejutni: rajt- és célterületre /// frissítőpontokra /// poggyászmegőrzőhöz /// pihenőterületre /// zuhanyzóhoz ///masszázshoz /// valamint meleg ételhez a célban.

IDŐMÉRÉS

Az időmérés CheckpointSystem chippel történik. Az időmérő chip letéti díja 5.000 Ft, melyet rajtcsomagátvételkor kell letétbe helyezni. Pontos összeget kérünk, 1 darab 5.000 Ft-os bankjegyet. A rajtban nem váltunk pénzt és semmilyen más értéktárgyat nem fogadunk el letétként. A letéti díjat a chip leadása után a célban kapják vissza a résztvevők. A chip megőrzése és visszajutattása a versenyző felelőssége.

VERSENY A VERSENYBEN: HAMMER ON!

A Hammer ON-ra külön regisztrálnod nem kell, azon minden, a Salomon Visegrád Trail-en induló és célba érő nő és férfi futó automatikusan részt vesz. Az a nő és férfi aki a legrövidebb idő alatt teljesíti a Hétvályús-forrás (időmérőpont 15 km-nél) – Skanzen (frissítőpont 23 km-nél) szakaszt, 1-1 doboz Hammer Recoveritet nyer.

03

FRISSÍTÉS ÉS ELSŐSEGÉLY

FRISSÍTŐPONTOK

9.9 km – Pap-rét ///23.2 km Skanzen (folyadék)

FRISSÍTŐPONTOK MŰKÖDÉSE

A frissítőpontokra kizárólag látható rajtszámmal léphetnek a futók. A kézikönyvben pontosan megadjuk a frissítőpontok elhelyezkedését. A frissítőpontokon vizet, izotóniás italt, kólát, sós és édes kekszeket, csokoládét, banánt, almát, kovászos uborkát, olivabogyót, aszalt gyümölcsöt, kolbászt, kenyeret és sajtot kínálunk. A frissítőpontokon egyszer használatos pohár nem lesz. Legyél zöld, legyen saját poharad!

ELSŐSEGÉLY PONTOK

Az útvonalon több elsősegélypontot működtetünk, ahol szakképzett személyzet látja el a sérülteket. Ezeket a pontokat az itineren és a rajtszámon is láthatod. Ha megsérülsz és nem tudod folytatni a versenyt, hívd a rajtszámon látható telefonszámot! Ne feledd, hogy a terep nehézsége miatt a segítség lassabban érkezhet mint lakott területen. Minden résztvevő kötelessége a segítségnyújtás! Az elsősegélypont személyzete jogosult kizárni a versenyből bármely résztvevőt, aki sérülése okán nem tudja folytatni a versenyt.

04

ELLENŐRZŐPONTOK ÉS LIMITIDŐK

ELLENŐRZŐPONTOK

Az útvonalon ellenőrzőpontokat működtetünk, melyeken rögzítjük a futók áthaladását. A szervezők fenntartják a jogot, hogy előre be nem jelentett helyeken is ellenőrizzék a futókat.

LIMITIDŐ

A verseny limitideje: 6 óra. Az ellenőrzőpontok limitideje megtalálható a Kézikönyvben és az itineren. A limitidőket úgy kalkuláltuk, hogy a max limitidőket teljesen kihasználva lehessen teljesíteni a versenyt. Az a résztvevő, aki limitidő után ér be egy ellenőrzőpontra, a versenyt nem folytathatja. A szervezők fenntartják a jogot, hogy időjárási problémák és/vagy biztonsági okokból megállítsák a versenyt vagy módosítsák a limitidőket.

05

SZABÁLYOK ÉS TUDNIVALÓK

PIHENŐHELY ÉS ZUHANYZÓK

A szervezők pihenőhelyet és zuhanyzót működtetnek a rajtcsomag felvételi helyen. Itt található a résztvevők számára ingyenesen igénybe vehető masszázs is.

ÚTVONALJELÖLÉS

A verseny útvonalát a verseny saját szalagjával és irányjelző tábláival jelöljük.

BÜNTETÉS ÉS KIZÁRÁS

A pályabírók hivatottak betartatni a verseny szabályait és eljárni a következők szerint: Az útvonal komoly levágása – 1 óra büntetés /// Az útvonal rövid levágása – 15 perc büntetés /// Hiányos kötelező felszerelés – Azonnali kizárás /// Kötelező felszerelés ellenőrzésének akadályozása, megtagadása – Azonnali kizárás /// Szemetelés – Azonnali kizárás /// Tiszteletlen viselkedés (önkéntesekkel vagy futókkal szemben) – Azonnali és életre szóló kizárás /// Csalás (járműhasználat, rajtszámcsere…) – Azonnali és életre szóló kizárás /// Rajtszám letakarása – 15 perc büntetés /// Rajtszám helytelen viselése – 15 perc büntetés /// Ellenőrzőpont kihagyása – Azonnali kizárás /// A verseny hivatalos személyzetének (orvos, pontfőnök, pályabíró, mentő) utasításának megtagadása – Azonnali kizárás /// Limitidőn túli beérkezés – Azonnali kizárás /// Segítségnyújtás elmulasztása – Azonnali kizárás /// A 15 perces és 1 órás büntetés az elrendelés után rögtön életbe lép, azaz a résztvevőnek meg kell állnia, a versenyt a büntetési idő lejártáig nem folytathatja. A táblázatban nem rögzített kihágásokban a pályabírók döntenek.

ÓVÁS

Az óvást a versenyrendező felé írásban kell benyújtani 5.000 Ft kíséretében a célbaérés után 2 órán belül. Ez az összeg nem visszatérítendő, ha az óvás alaptalannak bizonyul.

HELYSZÍNEK ÉS ÚTVONAL MÓDOSÍTÁSA, A VERSENY TÖRLÉSE

A rendezők fenntartják a jogot, hogy indokolt esetben előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsák az útvonalat, elsősegélyhelyek, ellenőrzőpontok, frissítőpontok helyét, valamint szélsőséges időjárás miatt módosítsák a rajt idejét, helyét vagy töröljék a versenyt. Ha a verseny előtti 15 napon belül, kívülálló események miatt a versenyt törölni kell, a Szervezők a regisztrációs díj 50%-át utalják vissza a résztvevők számára. Ha a versenyt időjárási okokból vagy bármilyen más okból törölni kell vagy meg kell szakítani, a regisztrációs díjat a Szervezők nem utalják vissza a résztvevők számára.

KÉZIKÖNYV

A Kézikönyv, mely tartalmazza a rajt/cél, rajtcsomag felvétel, és poggyászmegőrzés helyét, limitidőket, az elsősegélyhelyek, ellenőrző és frissítőpontok helyét valamint a verseny útvonalát letölthető 2020. május 1-től.

FOTÓK & VIDEÓK

A versenyre való nevezéssel a résztvevő elfogadja, hogy róla képek, videók készülhetnek a verseny során. Ezekkel a képekkel, videókkal a verseny rendezői rendelkeznek, azokat harmadik személy rendelkezésére bocsáthatják.

ÁLLATOK

Tilos a versenyen bármilyen állattal indulni.

Regisztráció

Jelentkezz a legújabb versenyünkre

Vagy hivj minket::

x