x

Ultratrail.hu

Versenyek a versenyben

A négy távhoz tartozik 1-1 verseny a versenyben, ahol az adott szakaszt leggyorsabban teljesítő és a versenyt sikeresen befejező versenyző különböző ajándékokat Tölgyfa színtű támogatóinktól.

 

Petzl Lightmare 
A Salomon Ultra-Trail Hungary éjszakai szakaszán, Lajosforrás (10.5K) és Dobogókő (20.5K) közt zajlik a Petzl Lightmare. A szakaszt leggyorsabban lefutó (és a versenyt teljesítő) nő és férfi 1-1 Petzl Swift RL fejlámpát kap.

LEKI Hillclimb 
A LEKI Hillclimb, a Salomon Szentlászló Trail legmeredekebb szakaszán, Dömös (26K) és Prédikálószék (28.5K) közt lesz. Az a férfi és női versenyző, aki a legrövidebb idő alatt teljesíti a szakaszt (és a versenyt is teljesíti) (2.5km / 500m+), 1-1 LEKI Micro Trail terepfutó botot nyer.

Compressport Calf Rush
A Salomon Szentendre Trail indulóinak, a Nagy-Villám (25.5K) és a Borjúfő (29K) közt. A szakaszt leggyorsabban lefutó (és a verseny teljesítő) nő és férfi 1-1 Compressport Full Leget kap.

Road to Paradise
A Salomon Visegrád Trail futóinak, a Hétvályús-forrás (15K) és a Skanzen (23K) közt. A szakaszt leggyorsabban lefutó (és a verseny teljesítő) nő és férfi 1-1 doboz Outdoor Paradise ajándékcsomagot nyer.