x

Ultratrail.hu

VERSENYEK A VERSENYBEN

Petzl Lightmare 
A Salomon Ultra-Trail Hungary éjszakai szakaszán, Lajosforrás (10.5K) és Dobogókő (20.5K) közt zajlik a Petzl Lightmare. A szakaszt leggyorsabban lefutó (és a versenyt teljesítő) nő és férfi 1-1 Petzl Nao RL fejlámpát kap.

LEKI Hillclimb 
A LEKI Hillclimb, a Salomon Szentlászló Trail legmeredekebb szakaszán, Dömös (26K) és Prédikálószék (28.5K) közt lesz. Az a férfi és női versenyző, aki a legrövidebb idő alatt teljesíti a szakaszt (és a versenyt is teljesíti), 1-1 LEKI Ultratrail Fx.One Superlite terepfutó botot nyer.

Maraton Mad
A Salomon Szentendre Trail indulóinak, a Lajos-forrás (10K) és a Kisrigó étterem (13.5K) közt. A szakaszt leggyorsabban lefutó (és a verseny teljesítő) nő és férfi 1-1 30.000 Ft értékű Maratonman DEPO ajándékcsomagot + 1-1 BK Ultrabalaton Trail nevezést nyer.

Compressport Calf Rush
A Salomon Visegrád Trail futóinak, a Rajt (0.0K) és a Borjúfő (5.4K) közt. A szakaszt leggyorsabban lefutó (és a verseny teljesítő) nő és férfi 1-1 pár Compressport Full Leget  nyer. 

Garmin ClimbPro
A Salomon Twin Peaks Trail futóinak, a Hétvályús-forrás (8.3K) és a Skanzen (15.9K) közt. A szakaszt leggyorsabban lefutó (és a verseny teljesítő) nő és férfi 1-1 Garmin Forerunner 965 órát nyer.