Image Alt

Ultratrail.hu

Trail partnerünk a KLND

 

2019-ben, Bikepacking Hungary néven indult Kalandbringás közösség vagyunk. A célunk a bikepacking mozgalom hazai népszerűsítése, elterjesztése volt amely nagy örömünkre pozitív fogadtatásra talált. Hamar kinőttük magunk, az online csoportjaink létszáma gyarapodott, túráinkon egyre többen vettek részt. A következő szintet a kihívások, rendezvények szervezése jelentette, a nevünkhöz fűződik a 5 Peaks 500 (csak egyszer rendeztük meg), a Hungarian Divide, és a Balaton Bike Derby létrehozása, valamit az első hazai gravel rendezvények megszervezése. 2021-ben jött az új brand, azóta KLND (ejtsd: Kaland) néven találtok meg minket.

 

KIHÍVÁS ÉS KALAND

 

A bikepacking eseményeket két módon lehet kezelni. Kőkemény ultra kihívásként, vagy színtiszta örömforrásként. Imádjuk, hogy az eseményeink rajtjában egyszerre állnak azok, akik új pályacsúcsot akarnak dönteni, ezzel 5 nap alatt átszelni az országot az 1400 km-es 25.000 méter szintet tartalmazó Divide pályán. Illetve egyszerre olyanok, akik csak szórakozni akarnak pár napig ebben a szuper társaságban. 

 

 

 

KÖZÖSSÉG

 

Számunkra ez a legfontosabb. Olyan emberekből álló közösséget alkotni, akikben közös a felfedezés iránti vágy, a teljesítmény öröme iránti vonzódás, de egyébként nagyon különbözőek. Az élet teljesen más szegmenseiből érkező, más gazdasági helyzetben lévő, más korú, más bőrszínű és nemű emberek találnak egymásra egy-egy isten háta mögötti szekérúton, majd lehet, hogy életre szóló barátságot kötnek. Vagy csak együtt átszenvedik maguk egy nehéz szakaszon és isznak egy sört a következő kocsmában. Az biztos, hogy emlékezni fognak egymásra, és emlékezni fognak a találkozás élményére is. 

 

 

MAGAZIN

Az eseményszervezésen és a közösség építésen kívül médiát is gyártunk. A mi szócsüvönkön keresztül felhívni a figyelmet arra, hogy milyen frankó hely ahol élünk és a sport az egyik legjobb eszköz ezeknek a megismerésére. Közösségi média felületeken találhattok meg minket, ott hozunk rendszeresen valami újat egy-egy erdei ösvényről, vagy isten háta mögötti szekérútról. 

 

 

MIT KERESÜNK MI ITT?

 

Azt, mint ti! Kihívásokat, és kalandokat kedvelő hozzánk hasonló embereket. Mi két keréken vagyunk hitelesek, de szoktunk futni. Mondjuk az tud fájni, de szoktunk. 

Reméljük, hogy a az UTH-val egy hosszú és tartalmas együttműködést tudunk majd kötni ahol képződik egy kis átjárás mindkét irányba. Képzeljetek el egy UTH teljesítőt a Divide-on és egy Divide teljesítőt az UTH-n! Jó, nem?  

Web

YouTube

Instagram

Facebook