Image Alt

Ultratrail.hu

TÖLGYFA SZINTŰ TÁMOGATÓNK A LEKI

A LEKI terepfutó botok hamar elnyerik a futók bizalmát.

A Leki a Salomon UTH tölgyfa színtű támogatója.
Kicsi, könnyű, egyszerűen és gyorsan kezelhető: ezek egy kiváló terepfutó bot alapvető tulajdonságai. A LEKI terepfutó bot termékpalettája minden igényt kielégít; választható kívánt méretű, fix hosszúságú, ultra könnyű karbon modell vagy igény szerint folyamatosan állítható hosszúságú, minősített „Speed Lock 2” külső állítási rendszerrel variálható bot.

Az összehajtogatható LEKI terepfutó botok gombnyomásra pillanatok alatt szétszedhetőek és összeállíthatóak. Az így akár 34 cm méretűre összehajtogatott botot könnyen elhelyezhetjük bőröndünkben vagy a terep azon részén becsúsztathatjuk hátizsákunkba vagy az övtáskánkba, ahol épp nincs szükség rá.

A LEKI botok óriási választékát a Sarkcsillagsport boltban találod!

Élethosszig tartó garancia anyag és termék hibákra. Vásárlástól számított 10 év garancia az alkatrészekre. Gyártva és fejlesztve Európában.

A LEKI terepfutó botok teszt programjáról (Micro Trail Vario, Vertical, Pacemaker) bővebb információt a verseny hetében adunk.

A LEKI terepfutó botok megvásárolhatóak személyesen az Maratonman DEPO üzletében vagy online.

 

Verseny a versenyben: LEKI Hillclimb.
A LEKI Hillclimb-ra külön regisztrálnod nem kell, azon minden, a Salomon Szentlászló Trail-en induló (és célba érő) nő és férfi futó automatikusan részt vesz. Az a nő és férfi aki a legrövidebb idő alatt teljesíti a Dömös (frissítőpont) – Prédikálószék (időmérőpont) szakaszt (2.5km / 500m+), 1-1 pár LEKI Ultratrail Fx.One Superlite terepfutó botot nyer.