Image Alt

Ultratrail.hu

Tölgyfa szintű támogatónk a Garmin

A SALOMON UTH HIVATALOS IDŐMÉRŐJE.

 

A Garmin – mint a világ vezető polgári navigációs eszköz gyártó cége – a 2000-es évek elején főként szabadtéri, hajós, illetve autós navigációs megoldásairól volt ismert. Ezen profilokat megtartva és napjainkban is fejlesztve a hangsúly jelentős mértékben a sport- és fitnesz-készülékek, illetve okosórák felé tolódott. Ebben a kategóriában egyedülállóan széles termékpalettával rendelkezünk, a legegyszerűbb sportórától a multisport óráig, valamint különleges, exkluzív modellekig. Emellett jelentős fejlődésen mentek keresztül a Garmin kerékpáros komputerek, valamint a hajós-készülékek (navigációk, halradarok) is, egyre szélesebb kört elérve. Az utóbbi években a Garmin a luxus órák kategóriájában is megjelent, jelenleg ezen termékkör prémium anyaghasználattal rendelkező – ugyanakkor a csúcskategóriás sportórák tudását és további különleges szolgáltatásokat is biztosító – családja a Marq sorozat.

 

 

A készülékek hardveres fejlesztése mellett a Garmin a háttérfunkciókra is komoly figyelmet fordít: folyamatosan bővülnek a Garmin Connect (online edzésoldal) szolgáltatásai, de az utóbbi időben számtalan új funkció is érkezett az órákba épített zenelejátszótól a GarminPay-en át (érintésmentes fizetés) az okostelefonon futó különféle háttéralkalmazásokig (Connect IQ, Explore, ActiveCaptain).

2020. tavaszától kezdődően – miután a Garmin megvásárolta a neves holland gyártót – cégünk látja el a kerékpáros körökben ismert és elismert Tacx beltéri trénerek (görgők) magyarországi képviseletét.
Az általunk képviselt márkák közé tartozik a Garmin által szintén megvásárolt – hajós hangrendszereket gyártó – Fusion is.

 

 

A sokak által ismert Visegrádi utcai központi irodában 200 négyzetméteres bemutatóterem és ügyfélszolgálat állt a vásárlók és felhasználók rendelkezésére, de a Garmin készülékek iránti fokozott érdeklődés, valamint az ezzel járó magasabb szintű ügyfélszolgálat igénye okán ezt is kinőttük. 2020-ban újabb mérföldkőhöz ért cégünk, mikor is átköltöztünk a Hegedűs Gyula utca 89/a címen található új, exkluzív bemutatótermünkbe.