Image Alt

Ultratrail.hu

Nyírfa szintű támogatónk a Rudy Project

 

ELEVATE YOUR PERFORMANCE
KUTATÁS, FEJLESZTÉS, ÉS ÚJÍTÓ TALÁLMÁNYOK 1985 ÓTA

Rudy Barbazza 1985-ben alapította meg cégét. Az elmúlt több mint 30 év alatt a Rudy Project filozófiája semmit sem változott: a világ legjobb sportszemüvegét létrehozni csak úgy lehet, ha az azokat különböző sportágakban használó professzionális sportolók igényeit felmérjük, a felmerülő behatásokat megfigyeljük, és a legfejlettebb technológiákat és csúcsminőségű anyagokat használjuk. Ezen összetevők és az olasz formatervezés alkalmazásának köszönhető, hogy napjaink egyik legjobb sportszemüveg gyártójává vált a családi vállalkozás, mely mai napig Olaszországban, Trevisoban tervezi és készíti termékeit!

 

30 ÉVE A FEJLŐDÉS ÚTJÁN

Az elmúlt 3 évtized során folyamatos fejlesztések, új technológiák és anyagok felkutatása révén a világ egyik vezető sportszemüveg gyártó vállalatává nőtte ki magát a Rudy Project. A cég központja és a termékek gyártási helye a mai napig Olaszországban van, és a Barbazza család a tulajdonosa.

Super Evolution (1985)

Tayo (1999)

Tralyx (2015)

 

A kivételes esztétikai jellemzőknek, kimagasló vizuális élményt nyújtó lencséknek és felsőkategóriás minőségnek és kényelemnek köszönhetően a Rudy Project nagyon hamar közkedveltté vált mind a professzionális, mind a „hétköznapi” sportolók között. A márka népszerűségét nem csak a magasfokú funkcionalitásának és komfortjának, valamint a folyamatos technikai újdonságoknak is köszönheti, hanem a csúcsminőségének is. Ultrafutók, Tour de France győztesek, Földkerülő hajósok, nyolcezreseket megmászók segítették a termékek fejlesztését. Ezek összessége révén a Rudy Project az egyik technikailag és tudásilag legjobban és legösszetettebben megalkotott szemüveggyártó a világon.

Tudj meg többet a Rudy Projectről.