Image Alt

Ultratrail.hu

TÖLGYFA SZINTŰ TÁMOGATÓNK A PETZL

„A Petzl küldetése hogy a természeti környezet minden dimenziójában mozgó férfiak és nők részére olyan innovatív termékeket és szolgáltatásokat fejlesszen, amelyek segítségével a sötétben világítva előrehaladásukat, helymeghatározásukat és védelmüket megfelelően biztosítani tudják. Ez a motivációnk táplálja energiával a véget nem érő kutató munkát, hogy a lehető legjobb megoldásokat tálaljuk meg a teljesítmény, az ergonómia, a kényelem és a megbízhatóság téren. A termékfejlesztésen túl meghatározzák a hozzáállásunkat a természetben kockázatot vállaló felhasználók igényei, elkötelezettsége és hajlandósága aziránt, hogy elérjék az elérhetetlent isTámogatásunk kiterjed az előkészületektől a megvalósításig!”

 

A Petzl jóvoltából a Dobogókői ponton (Salomon UTH® & Szentlászló Trail 20K) lesznek cserelámpák. Ha valami baj van a lámpáddal, csak add le a ponton a hibás lámpád, és kérj egy cserelámpát.

 

Verseny a versenyben. A Petzl Lightmare-re külön regisztrálnod nem kell, azon minden, a Salomon Ultra-Trail Hungary-n induló és célba érő nő és férfi futó automatikusan részt vesz. Az a nő és férfi aki a legrövidebb idő alatt teljesíti a Lajos-forrás (időmérőpont) – Dobogókő (frissítőpont) szakaszt (10.5km), 1-1 Petzl Swift RL fejlámpát nyer!