TÖLGYFA SZINTŰ TÁMOGATÓNK A HAMMER NUTRITION

Home / Támogatók / TÖLGYFA SZINTŰ TÁMOGATÓNK A HAMMER NUTRITION

A Hammer Nutrition a Salomon Ultra-Trail® Hungary tölgyfa színtű támogatója.

A Hammer Nutrition márka közel 3 éve van jelen a hazai és európai sporttáplálkozási piacon, mely az USA-ba több mint 30 éves múltra tekint vissza. Adalékanyagoktól mentes kimagasló minőségével, a világ minden pontján nagyon hamar megnyerte magának az állóképességi sportolókat. A legtöbb sportoló, a kiválóan hasznosuló alapanyagok és a rosszullét mentes hosszútávú sportolási lehetőség miatt választja az első számú frissítési megoldásának.
Az idei UTH minden távjának frissítő pontján, a HEED Elektrolit italaikat fogyaszthatod, mely hozzáadott egyszerű szénhidrátoktól mentes, a legjobban hasznosuló szerves, kelát kötésű ásványi anyagokat (elektrolitokat: Nátrium- Klorid, Magnézium, Kalcium, Kálium, Mangán, Króm) tartalmazza. Természetesen mindenféle szükségtelen adalékanyagok nélkül.
Ha úgy gondolod, hogy szeretnél az egész verseny alatt a Hammer sporttáplálék-kiegészítőire támaszkodni, akkor válaszd, az akár 10-12 óra intenzív sportolásra is elegendő 100km Ultra Race Packjukat (17.430,- helyett 14.700,-), most ajándék eredeti Hammer Shakerrel* (értéke: 4.400,-).
Használd a promóciós kódot: UTH18
Vásárold meg most: Kattints ide!
*Az akciós csomagból összesen 25 darab elérhető! Az akció 2018.05.17-ig tart, kizárólag az UTH valamelyik távján induló versenyzőknek.
Rajtcsomag felvételkor a versenyközpontban is átvehető a Hammer Nutrition standjánál. Hammer ON!

Hammer Nutrition