x

Ultratrail.hu

PARTNER VERSENYÜNK Az Ultra trail Stara planina

Ultra trail Stara planina

 

Én vagyok a leghosszabb hegyvonulata Szerbiának, a Kárpát-Balkán-hegység része, és Délkelet-Szerbiában lakom. Igazából egy nagy Balkán-hegy vagyok (ez a régi nevem, a Balkán-félsziget is rólam kapta a nevét.) A legmagasabb csúcsom Midzor- 2169m.

Boróka (kleka), huncut növény, gyorsan terjed, gondot okozva azoknak, akik át akarnak rajta futni, de aranyos, nem? Nem könnyű elfelejteni.

 

Sok kiránduló keres fel, emelett terepfutók egy csoportja felfedezte a legjobb ösvényeimet, és minden évben eljönnek ide, hogy próbára tegyék erejüket, tájékozódási képességüket, kitartásukat, fizikai és mentális felkészültségüket. Úgy hiszem, a legjobbat hozzák ki magukból, és a lehető lergjobban mutatják meg a legmagasabb és legszebb részeim.

 

Útvonalakról és versenyekről kérdezd a futókat! Megnyitották azokat az évszázadon át lezárt ösvényeimet, melyeket egykor csak kecskék és határőrök használtak. Rejetélyes utak, öreg, elhagyott őrtornyok és felszíni források találhatók itt, még az 1900m magas csúcsokon is.

Ultra trail Stara planina  a legrégebbi, legmagasabb és legnagyobb trail verseny Szerbiában!

Viszlát 2022-ben!

Card:

Race director: Marko Nikolic

Web: www.ultrakleka.com

Facebook: skyrunningserbia

Instagram: serbiaskyrunning

Add Comment