x

MÉDIA PARTNERÜNK A RUNNER’S WORLD

A világ 24 országában megjelenő Runner’s World magazin és weboldala a Runnersworld.hu egy dinamikusan növekvő, elhivatott és kimondottan pozitív életszemléletű csoportot fog össze: a futókat. Teljesen mindegy, hogy tagjai öt vagy ötven kilométert futnak hetente, ez a közösség értékeli az akaraterőt, a kitartást, ugyanakkor rendkívül befogadó, nyitott az újdonságokra is. Futni bárhol lehet, viszont sokat segít, ha van mellettünk egy társ, aki ellát hasznos tapasztalatokkal és segít átbillenni a holtpontokon. A Runner’s World ilyen.

A Runner’s World már a hazai bevezetése előtt ismert márka volt a magyar futók körében, sok futócipőre specializálódott hazai szaküzlet ugyanis évek óta a magazin elképesztően alapos tesztjein elért eredményekkel reklámozta cipőit. A magazin mégsem csak a Shoe Guide miatt vált viszonyítási alappá a világ futói között, nemzetközi és hazai szakértő ill. tudományos hátterét, az egész márkát szakmai alázat, alaposság és hitelesség jellemzi.

Edzéstervekkel, táplálkozási tippekkel vagy épp pozitív élettörténetekkel mutatja be ennek a mozgásformának a szépségét, de a sportág robbanásszerűen felfelé ívelő amatőr trendjének köszönhetően mindenki megtalálja benne a számára izgalmas témákat, legyen szó kezdőfutóról vagy maratonra készülő sportemberről, akiket a mozgás öröme és egészségük megőrzése mellett a futóközösséghez való tartozás is motivál.

A 2 havonta megjelenő Runner’s World célja, hogy minél több ember szeresse meg a futást, hogy megismerjék az alapokat, átlendüljenek a nehézségeken, a kitűzött céljukhoz igazítsák edzéstervüket, és elkerüljék, vagy időben felismerjék a sérüléseket.