Image Alt

Ultratrail.hu

Média partnerünk a Futásról Nőknek

Futásról Nőknek Magazin

Az egész onnan indult, hogy futottunk. Majd összeismerkedtünk versenyeken, az online térben, végül írni kezdtünk arról, ami futóként a leginkább érdekel minket:  versenyekről, élményekről, futócuccokról, minket inspiráló ismert és kevésbé ismert hazai futókról, később szakértők bevonásával edzéselméleti kérdésekről, sportsérülésekről, pszichológiáról, táplálkozástudományról és pár csajos témáról. Szerzőink között többen amatőr terepfutók, és szinte mindegyik Salomon UTH® távon futott már íróink közül valaki. Imádjuk ezt a versenyt, mert azokkal futunk akinek írunk, mert itthon van, mert szép és mert profin szervezett.

Valljuk, hogy a futás jóval többet jelent, mint a kilométerek gyűjtését: célokat, életmódot, és filozófiát. Ha pedig nem ilyen patetikusan fogalmazzuk, futni egyszerűen jó, terepen futni pedig igazi élmény!

A Futásról Nőknek Magazin egy online platform, amit a futasrolnoknek.hu oldalon találhatsz meg, valamint jelen vagyunk a Facebookon, Instagramon és a Youtube-on.

És miért nőknek?

Sokszor megkapjuk ezt a kérdést, és való igaz, hogy minden futó a jobb lábát teszi a bal után. Cikkeink nagy része bárki számára hasznosak lehetnek, és statisztikáink szerint is nem csak nők olvasnak mindket, tehát valahol teljesen jogos a kérdés, miért nőknek? A név egyrészt a 2012-ben alapított, Mindent a futásról nőknek című blogból született, így a nevet megörökölve alapítottuk meg a magazint, másrészt a klasszikus futós témák mellett nálunk szerepelnek igazi csajos témák, mint a kismama futás, a futódivat, a futás-fogyás-alakformálás kérdésköre, receptek és számos, a női szerepekkel összefüggő de futásba ágyazott téma. Ez azonban senkit se tántorítson el attól, hogy ránk kattintson.

Az UTH®-ról is írunk szuper felkészülést segítő cikkeket, a terepfutás menüpontban.

Kívánunk neked szuper felkészülést és örömteli célba érést a versenyre!

Jó futást!

A Futásról Nőknek csapata